Ellenőrzött gépi fordítás (MPTE)

Gyors és költségkímélő, garanciával

Az ellenőrzött gépi fordítás fordítást tájékozódásra alkalmas minőségben, gyorsan és alacsony költséggel készítjük el professzionális gépi fordítás és fordítószoftver segítségével. A gépi fordítás kimenetét egy szakemberünk nagy vonalakban áttekinti és javítja, hogy a végeredmény pontosabb, természetesebb hangzású legyen. Ez az utószerkesztés az igényektől függően korlátozódhat a legalapvetőbb fordítási és nyelvtani hibák javítására, de teljes átalakítást is jelenthet.

A megoldás kiválóan alkalmas nagyobb mennyiségű, nem kritikus jellegű anyagok gyors lefordításához, mint amilyen például egy-egy általános téma sajtószemléje, tömegesen képződő fórumbejegyzések és online értékelések.

Minőségi garanciánk

A szolgáltatással készült anyagok általános minőségéről mintáink (jelenleg: magyarról angolra) alapján előzetesen meggyőződhet. Amennyiben a tájékoztató fordításként készült szöveg minősége az Ön céljaira még nem kielégítő, a fordítást egyszerű szakfordításként, vagy lektorált szakfordításként is el tudjuk készíteni – az így készülő munka díjából a tájékoztató fordítás díját levonjuk.

Mennyivel olcsóbb és gyorsabb?

Bár minden esetben az elküldött dokumentum alapján tudunk pontos és végleges árat képezni, az általánosságban elmondható, hogy a tájékoztató szolgáltatások díja a normál szakfordítás díjának mindössze fele-harmada, és a munkaidő is mintegy fele-harmada az egyébként szükségesnek.

Miért érdemes fizetni a gépi fordításért is?

A fordítási folyamat egésze meg kell feleljen a GDPR-nek, az EU adatvédelmi előírásainak., és fontos szem előtt tartani azt is, minden összhangban van-e céget érintő a titoktartási elvárásokkal.

Ellenőrizetlen gépi fordítással hihetően hangzó, mégis hibás szövegek is készülhetnek!

A rossz minőségű, gépi eredetű tartalmakat a Google általában hátrébb sorolja a találati listában.

Kérjen ajánlatot ellenőrzött gépi fordításra!

Adatait bizalmasan kezeljük! Kérjük, hogy a * jelű mezőket mindenképpen töltse ki.-
Ha a fordítandó anyagok személyes adatokat is tartalmaznak, azt itt jelezheti nekünk. Személyes adatok feldolgozásával kapcsolatosan lásd Általános szerződési feltételeinket is.
A fordítandó anyagokban személyes adatok.
Megismertem, megértettem és elfogadom a TRM Kft. adatkezelésének részleteit, amelyek ide kattinva tekinthetők meg   *
          
További elérhetőségek
E-mail: info@trmforditas.hu
Telefon: +36-1-59-99-299
Iroda: Ha felkeresne bennünket, kérjük, előbb telefonáljon! TRM Kft., 1015 Budapest, Hattyú utca 14.
Közösségi média