Megbízható horvát szakfordítás

Horvát műszaki, jogi, gazdasági és pénzügyi szakfordítás

Két évtizednyi tapasztalatunkra építve nyújtunk horvát műszaki, jogi, gazdasági, pénzügyi, informatikai szakfordítást többek között horvát-magyar, horvát-angol, horvát-cseh, horvát-francia, horvát-lengyel, horvát-német, horvát-olasz, horvát-spanyol, horvát-kínai viszonylatban. Referenciáink felölelik a gazdaság szinte minden területét.

20 év szakmai tapasztalattal

Kiváló referenciák 12 szakterületen

Két évtizednyi tapasztalatunk van a fordítás terén kisvállalkozásoktól a közismert tőzsdei nagyvállalatokig terjedően. Erre építve az Ön horvát szakfordítását is magas színvonalon, a szakmai követelményeken túl az egyedi kéréseket is figyelembe véve tudjuk ellátni.

Három ellenőrzési lépcső

A TrM Fordítóiroda minőségbiztosítási rendszerét úgy alakítottuk ki, hogy az Ön kezében legyen, hány ellenőrzési lépést kíván végrehajtani.

Az első lépésben egy igen tapasztalt, a kérdéses témakörben járatos horvát szakfordító készíti el a szakfordítást. Természetesen minden horvát szakfordítás ahhoz a szakemberhez kerül, aki a leginkább járatos az adott területen.

Ezt a szöveget lektorálni is tudjuk. Ilyenkor az elkészült szakfordítás egy második szakfordító elé kerül, aki részletesen, mondatról mondatra ellenőrzi azt. Ezt írja elő a szakfordításokra vonatkozó ISO17100 nemzetközi szabvány, de ágazati ajánlások is.

A teljes körű TEP szolgáltatás (translation, editing, and proofreading) esetében a lektorált szakfordítást egy anyanyelvi szakember csak a kész szöveg alapján nézi át még egyszer.

Titoktartás az első lépéstől kezdődően

Tisztában vagyunk vele, hogy a megbízható együttműködés a titoktartással kezdődik. Titoktartási kötelezettségünket magától értetődően általános szerződési feltételeink is rögzítik, és az kiterjed a szakfordítókkal kötött szerződésekre és belső munkatársainkra is. Ha Ön egyedi NDA szövegezést igényel, a TrM Fordítóiroda ebben is a rendelkezésére áll.

Gyors átfutás, rugalmas ügyintézés

Sürgős esetekben is

Tisztában vagyunk azzal, hogy idejét és figyelmét elsősorban a tartalomra szeretné szánni. Ráadásul sokszor kifejezetten sürgető, hogy a szöveg horvát nyelven is rendelkezésre álljon (vagy hogy egy horvát nyelvű szöveg készüljön el egy vagy több másik nyelven is). Ezt szem előtt tartva a projekteket sok esetben akár még a megrendelés napján, sőt, akár néhány órán belül el tudjuk készíteni.

Hiteles fordítás e-mailen

Szakfordító munkatársaink a jogszabályokban foglaltakkal összhangban jogosultak hiteles fordítás készítésére. Nemzetközi viszonylatban a TrM Fordítóiroda által kiadott záradékolt, hivatalos fordításokat szinte mindenütt elfogadják (például munkavállalásnál, külföldi adóhatóságok előtt stb.).

Kiegészítő szolgáltatások

Minden egyes fordítás kezdődhet akár egy kevésbé jól beszkennelt PDF-fel. Az egységesség érdekében fel tudjuk használni korábbi fordításait is és alkalmazni tudjuk már meglévő szószedeteit. Kezelni tudunk ritkább, például .DWG, .IDML, .XLIFF és .XLM fájlformátumokat is. A kész szakfordítás kiadványszerkesztés (DTP) segítségével válhat vizuálisan is gyönyörűvé.

Néhány további előny...

Auditált minőségirányítás

ISO 9001-es minőségirányítási rendszerünk horvát szakfordítás és tolmácsolás esetében kiterjed szakfordítási projektjeink minden részletére. Auditálását az SGS végzi. Minőségirányítási rendszerünk 2010 óta segíti munkánkat.

Szakfordítás idegen nyelvek között is

Szakfordításaink horvát-magyar, horvát-angol, horvát-cseh, horvát-francia, horvát-lengyel, horvát-német, horvát-olasz, horvát-spanyol, horvát-kínai viszonylatban is elérhetőek, de egyedi igények esetében is az Ön rendelkezésére állunk.

GreenWill környezetvédelmi nyilatkozattal

Tudjuk, mekkora jelentősége van korunkban a környezetvédelemnek. Erre tekintettel cégünk, a TrM Fordítóiroda is csatlakozott a GreenWill globális környezetvédelmi kezdeményezéséhez. Munkánkat igyekszünk minél inkább fenntartható és környezettudatos módon megszervezni.

Díjkalkulátor és ajánlatkérés

Kiemelt ügyfeleink a Starbucks, a KFC és a Siemens. Dolgozzon Ön is velünk!

Kalkulációnk tájékoztató jellegű, ajánlattételnek nem minősül, és a dokumentum ismeretében változhat.

A pontos ajánlathoz küldje el a fordítandó fájlokat!


A fordítandó anyagokban személyes adatok. Lásd Általános szerződési feltételeinket is.
Megismertem, megértettem és elfogadom a TRM Kft. adatkezelésének részleteit, amelyek ide kattintva tekinthetők meg    *

A fordítandó anyagokban személyes adatok. Lásd Általános szerződési feltételeinket is.
Megismertem, megértettem és elfogadom a TRM Kft. adatkezelésének részleteit, amelyek ide kattintva tekinthetők meg    *